Foto: Ian Brodie

Lyst til å formidle Sigrid Undsets liv og forfatterskap?

Sigrid Undsets hjem Bjerkebæk ligger i gangavstand fra Lillehammer sentrum og er en av Lillehammers vakreste kulturattraksjoner. Forfatteren og barna flyttet inn i tømmerhuset i 1919 og kalte stedet for Bjerkebæk. Hjemmet er innredet med stilsikker smak, der gjenstander med personlig verdi og alle hennes bøker får plass. De to middelalderverkene "Kristin Lavransdatter" og "Olav Audunsson" er begge skrevet her.

Vil du være med å formidle Sigrid Undsets liv og diktning til våre gjester?

Bjerkebæk søker engasjerte folk som setter verdien av å være en god vert høyt, med et ønske om å få våre gjester til å føle seg velkommen. I tillegg til å være en god vert skal oppgavene som omviser, butikkselger og gartner utføres.

Du må være utadvendt, serviceinnstilt og glad i å formidle. Å være et godt vertskap er hovedfokus for Stiftelsen Lillehammer museum, og vil bli vektlagt på lik linje som oppgavene som skal utføres. Opplæring vil bli gitt. Funksjoner som skal løses når vertskap utøves er:

Vertskap/omviser
Oppgaven er å få alle museets gjester til å føle seg velkommen, holde omvisninger av ulik karakter hvor vanlige og spesialomvisninger vil rullere. I tillegg til omvisninger vil arbeidet bestå i å betjene museumsbutikken, samt bistå i kafeen.
Tidsrom: 20. mai til 31. august, og helger i september. Det er behov for omvisere til bestilte grupper på ukedager i mai og september.

Alder: Minst 18 år.
Språk: Gode kunnskaper i norsk og engelsk. 

Funksjonene omviser, butikksmedarbeider og kafébistand vil rullere mellom de ansatte, med vekt på å være et godt vertskap.

Viktig informasjon:
Søkere under 16 år vil ikke bli vurdert som sommeransatt.
Elektronisk søknadsskjema må benyttes for å bli vurdert:

KLIKK HER