Personvernerklæring

De aller fleste nettsider benytter seg av såkalte informasjonskapsler for å bedre brukeropplevelsen, og til videre utvikling av nettstedet. Informasjonskapslene kan ikke spores tilbake til enkeltpersoner, og inneholder ikke personopplysninger. 

Bruk av informasjonskapsler
Vi bruker informasjonskapsler («cookies») for å analysere brukermønsteret på nettstedet vårt. Dette er en standard teknologi som de aller fleste nettsteder bruker i dag. Informasjonskapsler er små tekstfiler eller binære data som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin. Filene kan kun leses av administrasjonen av nettstedet og av brukeren selv. Bruk av nettstedet kan ikke spores tilbake til enkeltpersoner.

Formålet med informasjonskapsler er å få statistikk om bruken av nettstedet som hjelp til videre utvikling og forbedring av tjenesten. Informasjonskapsler inneholder ikke personopplysninger. Du kan hindre at informasjonskapsler lagres på datamaskinen ved å endre innstillingene i nettleseren.

Analyseverktøyet Google Analytics
Vi bruker Google Analytics på vår nettside. Her samles og vurderes informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet. Google Analytics bruker også informasjonskapsler. Google Analytics mottar bare generell statistikk, som nettlesertype, tidspunkt, språk og hvilken nettside brukeren kommer fra. Motatte opplysninger er underlagt Googles regler for personvern.

Nyhetsbrev
Vi tilbyr brukere å motta nyhetsbrev. Tjenesten forutsetter registrering av brukerens e-postadresse. Adressen blir kun benyttet til utsending av nyhtesbrev. Dersom brukeren ønsker å avslutte abonnementet blir adressen slettet.