aarskort_Bård_Gundersen_Visit_Lillehammer
Foto: Bård Gundersen / Visit Lillehammer

1 årskort – 6 museer

Med ett årskort kan du besøke alle museene våre så mange ganger du vil i løpet av året. Museumsårskortet er den perfekte gave!

Kjøp av årskort gir også mulighet til å bli medlem i venneforeningen Lillehammer Museums Venner, uten ekstra kostnad. Da velger du alternativet "Årskort med medlemskap i venneforeningen".

Kjøp årskort Kjøp årskort med medlemskap i venneforeningen Kjøp årskort som gave

Priser for årskort 2022
Voksen700,-
Student (med studentbevis)300,-
Familie (med barn t.o.m. 15 år)*1050,-
Plastkort**50,-

* To foresatte med barn t.o.m. 15 år, eller to besteforeldre med barnebarn t.o.m. 15 år.
** Plastkort er et valgfritt tillegg, hvis du ønsker et fysisk årskort i tillegg til digitalt årskort eller egen utskrift. Har du plastkort fra før trenger du ikke kjøpe et nytt, men kan få oblat i Maihaugbutikken.

Det tilbys ikke årskort for honnør.

• Årskortet gjelder for et kalenderår.
  • Det gjelder alle dager i museenes normale åpningstid, også på julemarked, familiedager og liknende. Eventuelle unntak for enkeltarrangementer annonseres.
  • Årskortet er personlig.

Årskortet gjelder for alle museene i Stiftelsen Lillehammer museum:

Trenger du hjelp?

Vi hjelper deg gjerne hvis du trenger hjelp med å kjøpe årskort eller laste ned et digitalt årskort til mobiltelefonen din.

Vi tilbyr hjelp med årskort i informasjonsskranken på Maihaugen på følgende tidspunkter:

• 1.desember kl. 12.30-15.30
  • 8. desember kl. 12.30-15.30